SAMARBEJDSPARTNERE

FREA Solutions gennemgår i disse år en transformationsproces fra at være en mindre lokal håndværkervirksomhed med fokus på det danske hjemmemarked, til at blive en mellemstor industrivirksomhed med en stigende fokus på flere eksportmarkeder. Denne proces stiller store krav til de salgs- og produktionsmæssige ressourcer, og FREA Solutions har derfor en åben tilgang til samarbejdsaftaler med andre danske og internationale aktører inden for akvakulturbranchen.

Tre personer i møde hos FREA Solutions

SAMARBEJDE MED NC CONSULTING, DANMARK

FREA Solutions har igennem en årrække samarbejdet med Peder Nielsen fra NC Consulting. Dette samarbejde har primært været fokuseret på recirkuleringsprojekter, hvor NC Consulting alene eller i samarbejde med Aquahouse har udarbejdet projektforslag til nye anlæg. Peder Nielsen har desuden været vores søsterselskaber behjælpelig med diverse ansøgninger over for lokale og nationale myndigheder.

SAMARBEJDE MED BLOOM AQUA, SINGAPORE

FREA Solutions har sammen med Bloom Aqua, som er et Singapore-Israelsk firma, udviklet et komplet RAS system til produktion af vannamei rejer under høj densitet.

Med denne kostoptimerede løsning til effektiv produktion af rejer, er FREA og Bloom i stand til at levere dette koncept globalt.

Kontakt Bloom Aqua for mere information.

Alle

SAMARBEJDE MED AQUAHOUSE, DANMARK

FREA Solutions har igennem en årrække samarbejdet med Knud Leth Nielsen fra Aquahouse. Dette samarbejde har primært været fokuseret på recirkuleringsprojekter, hvor Aquahouse alene eller i samarbejde med NC Consulting har udarbejdet projektforslag til nye anlæg.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP? SÅ KONTAKT OS